Galleri Walle

I 2019 ble Galleri Walle etablert i Villa Walles 2. etasje. Galleriet har fått vakre lyse lokaler med utsikt over Kadettangen og Kalvøya. Stedet er tenkt som en dynamisk, kreativ arena som kombinerer utstillinger med kurs, foredrag og andre arrangementer. Vi vil skape et variert program og stille ut både nykommere og erfarne kunstnere. Med galleriet ønsker vi å tilrettelegge for økt deltakelse i kunstneriske prosjekter samt bygge broer ut i lokalbefolkningen.

Galleri Walle hadde sin første utstilling i februar 2020, med Marianne Loe, for så å gå inn i dvale grunnet Covid 19. I oktober 2020 åpnet vi ny utstilling med Karsten Klüver, og i desember gjennomførte vi Årsutstillingen med Villa Walles egen Strek- og fargegruppe.

I mars 2021 åpnet vi en utstilling med Varvara Iiashcenko, men måtte stenge like etter åpningen grunnet smittevernsregler. Nå håper vi at høsten 2021 vil gi oss nye muligheter til å utvikle Galleri Walle.

Om du ønsker mer informasjon om galleriet, så ta kontakt med oss på .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Last ned søknadsskjeme for utstillingsplass her.

Klikk for å se hele bildet

Galleri Walle

Besøk- og postadresse:
Anthon Walles vei 37
1337 Sandvika

Telefon:
67 80 44 70

E-post:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)


ÅPNINGSTIDER:


Mandag – fredag kl. 11.00–16.00
Lørdag – søndag   Se kalender