Galleri Walle

Galleri Walle holder til i Villa Walles 2. etasje, i vakre, lyse lokaler med utsikt over Kadettangen og Kalvøya. Stedet er tenkt som en dynamisk, kreativ arena som kombinerer utstillinger med kurs, foredrag og andre arrangementer. Vi vil skape et variert program og stille ut både nykommere og erfarne kunstnere. Med galleriet ønsker vi å tilrettelegge for økt deltakelse i kunstneriske prosjekter samt bygge broer ut i lokalbefolkningen.

Alle som arbeider med visuell kunst er velkommen til å søke utstillingsplass. Du behøver ikke å være medlem av Villa Walle, men jobber du med tema som er relatert til psykisk helse, er vi spesielt interessert i å høre om ditt prosjekt. Vi arbeider både med separat- og gruppeutstillinger.

Kan du tilby kurs i ulike kreative uttrykk, ta gjerne kontakt for eventuelt samarbeid. Vi søker også frivillige som kan være med å drive galleriet, inkludert en enkel kafe.

Om du ønsker mer informasjon om galleriet, ta kontakt med oss på .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Last ned søknadsskjema for utstillingsplass her.

Klikk for å se hele bildet

Galleri Walle

Besøk- og postadresse:
Brynsveien 88
1346 Gjettum

Telefon:
67 80 44 70

E-post:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)


ÅPNINGSTIDER:


Mandag – fredag kl. 11.00–15.30
Lørdag – søndag   Se kalender